Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

2015'te e-belediye” sistemine geçiyor

2015

Edremit Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından işlerin kolaylaştırılması amacıyla Elektronik Belediyecilik (e-belediye) uygulamasına geçilmesi için çalışmalara başlandı.

Edremit Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından işlerin kolaylaştırılması amacıyla Elektronik Belediyecilik (e-belediye) uygulamasına geçilmesi için çalışmalara başlandı.
Edremit Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü yetkilileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada, “6360 Sayılı Büyükşehir Yasası gereği tüzel kişiliği sona ererek Edremit Belediyesi’ne devir olan Altınoluk, Güre, Akçay, Zeytinli ve Kadıköy Belediyeleri ile yine belediyeye devir olunan köylerde ki sicil bilgileri olan mükelleflerimizin sicil bilgilerini tek sicil numarası olarak birleştirmesi için çalışmalara başladıklarını bildirdi.
Edremit’in çağdaş ve marka bir kent haline getirebilmek için teknolojinin sunduğu olanaklardan da en iyi şekilde yararlanmayı arzuladıklarını belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Vatandaşlarımızın belediyelerine en kolay şekilde ulaşabilmeleri için “e-belediye” uygulamasına geçilebilmesi amacıyla Bilgi işlem Müdürlüğümüz tarafından gerekli çalışmalara başlandı. Büyükşehir Yasası gereği kapatılan eski beldelerimizde ki mükellef bilgilerinin güncellenmesi için sicil servisi oluşturduk. Gerekli güncellemeler ve alt yapı hazırlıklarının tamamlanmasından sonra “e-belediye” uygulamasını hizmete sokacağız. Başta ödemeler olmak üzere belediye ile ilgili her türlü iş ve işlemlerine internet ortamında ulaşabilecekleri “e-belediye” uygulamasını 2015 yılında uygulamaya sokmayı amaçlıyoruz” dedi.
Edremit’te tüzel kişiliği sona eren beldeler ve köylerde ki vatandaşların belediyeye gelerek ya da 0266 374 44 44 numaralı telefondan, faks, e-posta gibi her türlü iletişim araçlarından belediyemiz sicil servisine ulaşarak sicil bilgilerini güncellenmesi için davet edildi.



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı